Press "Enter" to skip to content

Adakah USC Sebenar Akan Berdiri?

admin 0

Masa untuk kembali ke perigi.

Ketika datang ke USC, bergantung pada pandangan anda, Vegas percaya bahawa ia masih tahun 2005 download mega888 for ios , atau secara dramatis meremehkan pasukan yang masih berada di landasan untuk bermain dalam pertandingan kejuaraan kebangsaan ketiga berturut-turut. Yang mana satu? Mari kita lihat.

Cal Selatan digemari oleh 18.5 di tempat sendiri menentang pasukan Arizona State yang benar-benar dikendalikan di Cal (49-21) dan tuan rumah menentang Oregon (48-13), satu-satunya dua permainan sebenar yang dimainkannya tahun ini. USC telah memenangi enam perlawanan berturut-turut ke atas ASU, dengan purata 26.7 mata (dan rata-rata 30 mata dalam tiga perlawanan di Coliseum). Sun Devils QB Rudy Carpenter telah melemparkan dua TD dan lima INT dalam dua permainan Pac-10 tahun ini, dan untuk musim ini telah menyaksikan peratusan penyelesaiannya, yang melebihi 68% pada tahun pertama, turun menjadi 54% setakat ini tahun ini . Dan pertahanan ASU, dengan kata lain, buruk. Mereka ke-89 di negara ini menghentikan larian (dan ini termasuk tiga perlawanan menentang Colorado, Nevada dan Arizona Utara), dan ke-82 menentang hantaran. Mereka membenarkan 4.1 ela per bawa, dan peratusan penyelesaian 62.4% berbanding. Ia ‘

Di sisi lain dari duit syiling, Trojan sebenarnya tidak menjadi syurga pengkhianat tahun ini. Tentu, mereka 5-0, tetapi mereka gagal membuat liputan dalam mana-mana permainan Pac-10 mereka setakat ini pada ’06. Mereka menjadi kegemaran 21.5 mata di Arizona dan menang dengan 17, kegemaran 14 mata di Washington State dan menang dengan enam, dan kegemaran 19 mata di rumah minggu lalu menentang Washington, dan menang dengan enam. Sejak ledakan 50 mata dalam perlawanan pembukaan menentang Arkansas, kesalahan USC tidak istimewa; mereka masih memperoleh banyak meter, tetapi mereka mengalami kesukaran untuk menjaringkan gol. Penerima yang luas tersekat-sekat, dan tidak ada seorang pun di belakang Trojan yang penuh sesak telah melangkah maju untuk menuntut pekerjaan Reggie Bush atau LenDale White. Emmanuel Moody mungkin yang terbaik dalam kumpulan (rata-rata 6.6 ela-per-bawa semestinya anda percaya),

Jadi yang mana? Adakah USC hidup dari kegemilangan masa lalu, atau apakah mereka menunggu, bersedia untuk melancarkan permainan ofensif untuk mengumumkan kehadiran mereka?

Menentang Arizona State, saya rasa garisnya terlalu rendah. The Sun Devils hanya mengerikan penyebaran dalam beberapa permainan terakhir mereka. Mereka 0-4 ATS dalam permainan persidangan, 0-6 ATS menentang pasukan yang menang, 1-4 ATS ketika underdog lebih dari 10.5, dan 2-5 ATS secara keseluruhan. Saya boleh memetik anda semua jenis angka yang mencolok mengenai prestasi ATS Southern Cal baru-baru ini, tetapi kebenarannya adalah bahawa statistik tersebut akan merangkumi beberapa tahun terakhir, ketika Trojan dominan; tahun ini, seperti yang saya nyatakan di atas, USC berprestasi rendah berbanding jumlahnya. Tidak ada dua cara mengenainya.

Tetapi minggu ini, saya rasa itu akan berubah. Calon Amerika-Amerika WR Dwayne Jarrett akan kembali dan mencari darah (walaupun pasangannya, Steve Smith, akan keluar dengan pergelangan kaki yang teruk). Permainan larian Sun Devils, di belakang junior Ryan Torain, telah bagus, tetapi pertahanan Southern Cal yang sangat baik (ke-21 di negara ini, melawan 3,4 ypc). Tukang kayu akan melemparkan bola ke arah bawah, tetapi dengan nisbah TD / INT 11-ke-9, dia dapat menggegarkan, dan akan melakukan kesalahan. ASU berada di kedudukan 2-18 berturut-turut berbanding pasukan ranking sejak Dirk Koetter menjadi pelatih mereka, dan juga dalam Pentadbiran Koetter, mereka 0-11 dalam permainan Pac-10 yang dimainkan di USC, Cal, Stanford dan UCLA. Pasukan ASU tahun lalu adalah pasukan berkuasa yang menyerang, menjaringkan 40+ mata lima kali. Namun tahun ini, dengan Sam Keller pergi ke Nebraska dan Carpenter sedikit berjuang,

Ada kemungkinan John David Booty dan kumpulannya dari ’06 Trojan membuat saya tertipu, tetapi Cal Selatan baik kepada saya awal tahun ini menentang Nebraska, dan saya fikir mereka akan keluar dengan senjata yang menyala Sabtu malam. Ingat, untuk semua bakat yang hilang pada pertahanan, Trojan masih hanya membiarkan hanya di bawah 14 mata permainan, dan masih memiliki pelbagai bakat ofensif yang mengagumkan. Saya tidak melihat bagaimana para Iblis Matahari dapat memperoleh skor yang cukup untuk tetap bersama mereka. Oleh itu, saya membawa USC (-18.5) di rumah menentang Arizona State.

Minggu Lalu: Alamak. Apabila anda terperangkap dalam longsoran salju, saya rasa lebih baik keluar dengan cepat sambil menundukkan kepala. Selepas empat kemenangan berturut-turut, saya mendapat Auburn, sebagai kegemaran 15.5 mata, menjadi tuan rumah Arkansas. Yelah tu. Nah, bukan sahaja Arkansas membuat liputan, mereka juga memenangi permainan dang. Saya TiVo’d yang ini, dan meneruskan dengan pantas melalui bahagian yang tidak menarik. Kemudian, pada suku ketiga, saya berhenti menonton sama sekali. Pencalonan Kenny Irons Heisman meningkat dalam keadaan asap, ketika Hogs mematikannya sepenuhnya dengan skema pemadaman zon yang membuat Harimau menggelengkan kepala sepanjang hari. Begitu juga harapan kejuaraan kebangsaan yang lain runtuh. Bagaimanapun, untuk musim ini, meletakkan saya di kedudukan 4-2 menentang penyebaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.